Sviitit

Yksilöllisesti sisustetuissa sviiteissämme on kaikissa parkettilattiat ja tietysti erilliset olo- ja makuuhuoneet. Olohuoneen suuren pöydän ääressä voi pitää vaikka kokouksen. Ylellisissä kylpyhuoneissa on sekä kylpyamme että erillinen suihku. Sviittien äänieristys tekee Vene kadusta kuin mykän filmin liikkuvan kuvan.

Aleksander Popov sviitissä on myös oma sauna.

Huomioide rakennuksemme historian olemme nimenneet sviittimme telekommunikaation edelläkävijöille:

Aleksander Graham Bell sviitti (2. kerros)

Skotlannissa Edinburghissa syntynyt Bell oli tiedemies ja keksijä. Hän emigroitui myöhemmin Kanadaan. Häntä pidetään puhelimen keksijänä ja monia hänen ideoitaan jalostettiin myöhemmin. Sellaisia ovat esimerkiksi ilmastointi, metallin paljastin ja magneettinen muisti.

Werner von Siemensi sviitti (3. kerros)

Siemes keksi lennättimen, jossa käytettiin kirjaimia osoittavaa neulaa. Hän sai patentin vuonna 1877 elektromagneettiselle käämitetylle muuntajalle, josta myöhemmin kehittyi kovaääninen. Yksi hänen monista keksinnöistään oli myös trolleybussi, jota testattiin ensikerran 1882.

Samuel Morse sviitti (5. kerros)

Keksijä ja muotokuvamaalari Morsen intohimo oli taide, joskin hän oli kiinnostunut myös sähkötekniikasta. Hän kehitti vuonna 1837 liikekumppaninsa Alfred Vail’in kanssa elektromagneettisten sähkötyksen, joka paremmin tunnetaan Morsen aakkosina. Lisäksi Morse on kehittänyt laitteen, jolla on mahdollista työstää kolmiulotteisia veistoksia marmorista ja kivestä.

Aleksander Popov sviitti (6. kerros)

Venäläistä fyysikkoa Popovia pidetään radion varhaisena kehittäjänä. Hän demonstroi 1896 rakentamaansa lähetintä ja onnistui lähettämään viestejä 250 metrin matkan kahden Pietarin yliopiston fysiikan laitoksen rakennuksen välillä 1896. Tammikuussa 1900 hän muodosti yhden varhaisimmista radioyhteyksistä Suursaaren ja Kymin Kuutsalon välille. Popovin laitteella saattoi muodostaa yhteyden 150 kilometrin päähän.
Popovin sviitissä on oma sauna.
Virtuaalikierros

Presidentin sviitti

Presidentin sviittimme on kuin huippuluokan huoneisto, jonka parvekeelta on upea näkymä Vene kadulle. Yhdistämällä Werner von Siemensin sviitti ja viereinen hotellihuone saadaan Presidentin sviitti, jossa ylellisyys, yksityisyys ja turvallisuus ovat olleet suunnittelun lähtökohtina. Huoneisto voidaan eristää omalla turvavyöhykkellä.

Yhteistietot

Telegraaf Hotel (Vene Posti Operaator AS)
Vene 9
10123 Tallinn, Estonia
Tel. +372 6000600
Fax +372 6000601
Skype: hotel.telegraaf

Reg nr: 11033876
VAT code: EE100999862
Bank: Danske Bank A/S Eesti filiaal
Account: 332086210003
IBAN: EE633300 332086210003
swift code: FORE EE 2X

Seuraa meitä ja puhu meihin sosiaalisissa verkostoissa!

Facebook Ryhdy faniksi Facebookissa Twitter Seuraa meitä Twitterissä

Klikkaa nähdäksesi tausta
Klikkaa takaisin